Невдала схема діда або Як 73-річний українець «бізнес» на кордоні організував

НАЗАД
20 лютого 2023 12:48

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону запобігли реалізації планів правопорушника з переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон.

В ході перевірки оперативної інформації було встановлено, що мешканець Одещини, з метою «легкого заробітку», використовуючи закритий телеграм-канал,  вирішив надати послуги по безперешкодному потраплянню за кордон.

Щоб реалізувати свої протиправні наміри, 73-річний громадянин України вдався до хитрощів. Спочатку він проінструктував двох майбутніх втікачів, щоб ті прибули до м.Одеси та, знявши номер в готелі, чекали  його дзвінка.

Надалі організатор вдався ще й до підробки документів, зробивши чоловікам псевдодовідку про відрядження до порту, який знаходиться в м.Рені. 

За такі «послуги» правопорушники мали сплатити йому 4500 тисяч доларів США з кожного.

Наразі про даний факт направлено повідомлення до Національної поліції за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення ст.332 Кримінального кодексу України.

Заходи з протидії переправлення осіб через державний кордон  проводили оперативники Білгород-Дністровського та Подільського прикордонних загонів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси