Неплатник аліментів спробував на «MERCEDES Vito» незаконно перетнути кордон з Молдовою

НАЗАД
19 квiтня 2021 16:30

Учора вночі прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали українця, який намагався на «MERCEDES Vito» незаконно перетнути кордон поза встановленими пунктами пропуску.

Прикордонний наряд відділу «Старокозаче» зупинив автомобіль за 100 метрів від українсько-молдовського кордону. За кермом автівки був 33-річний громадянин України.

Чоловік, житель Кривого Рогу, розповів, що має дітей, проте аліментів на них не платить, тому за рішенням суду йому було заборонено виїзд з України. Зважаючи на це, він нічого кращого не придумав, як спробувати незаконно перетнути кордон в обхід пункту пропуску «Старокозаче» та ще й на автомобілі.

Зі слів затриманого він прямував в Молдову до знайомої.

Наразі чоловік відповідатиме перед судом за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Громадянину України загрожує штраф від 3400 до 8500 гривень або адміністративний арешт на строк до 15 діб, з конфіскацією транспортного засобу, як знаряддя вчинення правопорушення.

Транспортний засіб з реєстраційними номерами Дніпропетровської області вилучений та до рішення суду зберігатиметься на прикордонному підрозділі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси