Нелегальна подорож «туристів» з Індії, Ефіопії та Туреччини завершилась на українському кордоні

НАЗАД
05 сiчня 2020 11:55

Упродовж доби співробітники Держприкордонслужби на підступах до держрубежу затримали чотирьох нелегальних «гостей».

Під час патрулювання ділянки відділу «Веселе», реалізуючи  інформацію дільничного інспектора, наряд затримав двох чужинців. Особи намагалися незаконно потрапити з Росії в Україну. Згодом з'ясувалося, що чоловіки 1991 та 1999 років народження є громадянами Індії. У пошуках кращого життя, іноземці вирішили потрапити до нашої країни незаконним шляхом.

Іншого пішого мандрівника, але з Ефіопії, правоохоронці затримали на українсько-польському кордоні. Інформацію про появу в прикордонні невідомого військовослужбовцям відділу «Шегині» надали оперативні співробітники. Невдовзі розшукуваного було знайдено. Ним виявився громадянин Ефіопії 1986 року народження. З’ясувалося, що іноземець цього ж дня в пішому порядку слідував до Польщі через пункт пропуску «Шегині». Однак у зв’язку із відсутністю візи, його не пропустили правоохоронці суміжної держави. Втім, мрія про життя в країнах ЄС пересилила, і іноземець спробував незаконно дістатись закордону.

Крім того, співробітники відділу «Рава-Руська», також реалізуючи інформацію колеги, затримали «мандрівника» з Туреччини. Іноземця зупинили неподалік населеного пункту Рата.

Чотирьох «туристів» затримано в адміністративному порядку за спробу порушення державного кордону. Їх подальшу долю вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси