Нелегалів з Киргизстану прикордонники затримали на Одещині

НАЗАД
02 березня 2019 10:59

За попередньою інформацією прикордонники оперативних підрозділів Південного регіонального управління та Білгород-Дністровського загону затримали двох громадян Киргизстану та українця, який їх перевозив.

На автодорозі, що веде від кордону з Молдовою до населеного пункту Роздільна, прикордонники зупинили для перевірки легковий автомобіль нідерландської реєстрації, в якому знаходилось троє осіб. Пасажирами автівки виявилися громадяни Киргизької Республіки, які знаходились в Україні незаконно, а за кермом автівки був громадянин України, теж виходець з Киргизстану.

В ході подальших перевірочних заходів стало відомо, що один з іноземців щойно незаконно потрапив до України з Молдови в обхід пунктів пропуску, а інший знаходиться в Україні з порушенням термінів перебування.

Стосовно водія, громадянина України, складено протокол про адмінправопорушення, передбачене ст. 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України» та за рішенням суду накладене стягнення у розмірі 2890 гривень.

Іноземець, який незаконно перетнув кордон, за вчинене правопорушення отримав штраф у розмірі 3400 гривень та п’ять років заборони в’їзду до України. Інший чужинець за порушення правил перебування в Україні відбувся штрафом у 1700 гривень. Обох киргизів прикордонники повернули встановленим порядком до сусідньої країни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси