Найшвидший спосіб втратити авто на кордоні – зробити у ньому сховок

НАЗАД
13 грудня 2019 11:35

З початку року прикордонники спільно з іншими правоохоронцями вилучили більше 360 автомобілів, як засобів здійснення протиправної діяльності.

Але деякі громадяни й далі продовжують перевіряти прикордонників на пильність та при перетинанні кордону приховують від контролю різні товари.

У такій ситуації опинився і наш 59-річний співвітчизник, який на власному досвіді переконався, що найшвидший спосіб втратити автомобіль на кордоні – приховати в ньому сигарети.

Чоловік учора на автомобілі «Рено Трафік» через пункт пропуску «Порубне» прямував до Румунії. Та під час заходів контролю у прикордонників виникли підозри щодо можливого перевезення в автомобілі товарів з приховуванням. Тож було ініційовано проведення поглибленого огляду транспортного засобу, в ході якого прикордонники разом з митниками під обшивкою дверей виявили сигарети українського виробництва.

Усього зі сховку оглядова група дістала майже 1400 пачок сигарет.

Разом з тютюновими виробами, оціненими у понад 60 тисяч гривень, українцю довелося розпрощатися й з автомобілем 2005 року випуску вартістю 200 тисяч гривень, які правоохоронці вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси