«Найкраща іноземна команда». Українські медики-прикордонники вибороли два кубки в міжнародних змаганнях

НАЗАД
28 вересня 2019 11:28

Медичні працівники Львівського прикордонного шпиталю побували у Польщі, здобути нові знання з кращих методик рятівництва, екстреної допомоги під час рятувальних операцій та показали неабиякий результат у змаганнях.

Днями представники Держприкордонслужби – лікарська бригада військово-медичного клінічного центру, що у Львові, на запрошення польських колег взяли участь у ХVІІІ Міжнародних змаганнях з медичного рятівництва в м. Лєгніца та відмінно пройшли усі 7-м етапів випробувань.

За результатами змагань Міністр охорони здоров’я Республіки Польща вручив українським медикам-прикордонникам кубок «Кращі учасники змагань» та окремо - кубок «Найкраща іноземна команда».

Наразі працівники Львівського шпиталю знайомі з кращими сучасними методами та методиками медичного рятівництва та перспективами розвитку екстреної медичної допомоги у європейських країнах. Також делегати Держприкордонслужби ознайомилась з медичним забезпеченням та технічним устаткування реанімобілів, а також, обговорили з колегами подальшу співпрацю, навчання та участь у таких змаганнях і надалі.

Варто зазначити, що співпраця з представниками органів охорони здоров'я Польщі і прикордонним відомством України розпочалося ще в 2006 році. Упродовж усіх цих років співпраця поглиблювалася, польською стороною надавалася гуманітарна допомога з медичного обладнання, реанімобілів, лікарських засобів, проводилися підвищення кваліфікації медичного персоналу Держприкордонслужби для всієї медицини прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси