Навіть маскувальні костюми не допомогли двом марокканцям потай пробратися до Словаччини

НАЗАД
17 вересня 2019 11:01

Учора, 16 вересня, військовослужбовці Чопського прикордонного загону затримали двох іноземців за спробу незаконного перетинання українсько-словацького кордону.

Під час несення служби прикордонний патруль від відділу «Ужгород» виявив біля кордону доріжку слідів, залишену невідомими особами. Про це прикордонники одразу повідомили підрозділ охорони кордону. Для пошуку ймовірних порушників на допомогу наряду вибула група реагування охоронців рубежу зі службовим собакою. Чотирилапий одразу взяв слід, і в результаті пошукових заходів правоохоронці затримали двох чоловіків, які причаїлися у кущах.

Правопорушники ретельно підготувалися до «подорожі». Вони спланували свій маршрут, рухались рівнинною ділянкою та обходили населені пункти. До того ж, обидва надягнули маскувальні костюми, спеціально підібрані для цієї місцевості і взяли з собою засоби спостереження. Проте, попри усі старання, нелегалам не вдалося залишитися непомітними для прикордонників.

Затримані іноземці виявилися громадянами Марокко. Вони мали з собою документи, що посвідчують особу. Правоохоронці також з’ясували, що чоловіки потрапили на територію України законним шляхом.

Наразі обох правопорушників доставили на відділ прикордонної служби «Ужгород» для проведення перевірочних заходів, з’ясування усіх обставин правопорушення та складання відповідних процесуальних документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси