Навчання тероборони на Донеччині: прикордонники знешкоджували диверсантів на суші та у морі

НАЗАД
30 вересня 2021 15:15

Учора поблизу Маріуполя проводився черговий етап спільних тактико-спеціальних навчань з територіальної оборони.

За легендою, група диверсантів захопила судно та намагалася здійснити висадку на узбережжя. Військовослужбовці Донецького прикордонного загону з використанням системи берегового спостереження виявили судно-порушник та здійснили цілевказання колегам з Морської охорони. Тактична група катерів відпрацювала перехоплення порушників в акваторії.

Для нарощування дій підрозділів керівництво навчань змоделювало висадку частини диверсійних сил на узбережжя. Умовний противник розподілившись на дві групи захопив об'єкт цивільної інфраструктури та здійснив спробу проникнення в глиб території.

Прикордонники ліквідували частину диверсантів та блокували захоплений ворогом цивільний об'єкт. Для ізоляції району та ліквідації решти диверсійно-розвідувальної групи ворога були залучені взаємодіючі підрозділи. Зокрема, штурм будівлі з диверсантами провели бійці спецпідрозділу СБУ.

Варто наголосити, що в масштабних тренуваннях, які почалися у Донецькій області тиждень тому, беруть участь представники всіх складових сектору безпеки і оборони. Подібні навчання дають змогу підвищити рівень бойової підготовки та злагодженості дій залучених підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси