"Наварити" на алкоголі у контрабандистів не вийшло

НАЗАД
25 травня 2014 11:39

24 травня, близько опівночі, на ділянці відділу «Великокомарівка», що на Одещині, неподалік від державного кордону прикордонники затримали автомобіль з вантажем лікеро-горілчаних виробів. Автівка намагалася перетнути кордон поза пунктом пропуску. Мікроавтобус «Мерседес», у якому перебували громадянин України та громадянин Молдови, правоохоронцям вдалося зупинити лише за допомогою засобу примусової зупинки «Кактус». Один із пасажирів намагався втекти з місця події та зупинився лише після попереджувальних пострілів вгору.

Під час спільного огляду автомобіля з представниками митної служби було виявлено 38 ящиків (760 пляшок) коньяку «Белый Аист» загальною вартістю 60800 гривень. Відповідно,автомобіль разом з вантажем спиртних напоїв переданий представникам Міндоходів в Одеській області. Порушники будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Крім того, легких грошей на спиртних напоях вирішили заробити і жителі Вінницької області. Так, прикордонним нарядом на ділянці впс «Могилів - Подільський» на березі річки Дністер затримано 4 особи та транспортний засіб марки «Тойота» української реєстрації. В ході огляду місцевості прикордонники разом з представниками МВС і СБУ виявили 69 пластикових ємкостей по 20 літрів кожна з речовиною прозорого кольору з характерним запахом спирту. На даний час з'ясовуються обставини правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси