На Закарпатті прикордонники затримали «водолаза» та не допустили переміщення контрабанди

НАЗАД
03 червня 2021 10:09

Незаконному переміщенню через українсько-румунський кордон тютюнової контрабанди запобігли учора ввечері на Закарпатті прикордонники Мукачівського прикордонного загону спільно з військовослужбовцями прикордонної комендатури швидкого реагування.

Під час патрулювання військовослужбовці відділу «Ділове» помітили декілька чоловіків з пакунками, які йшли в бік кордону з Румунією. Законні вимоги прикордонників про припинення руху особи проігнорували навіть після попереджувальних пострілів, натомість покидали свої ноші та вдалися до втечі. Одного із утікачів, одягненого у гідрокостюм, затримали військовослужбовці прикордонної комендатури швидкого реагування «Великі Мости», які прибули на ділянку відповідальності відділу «Ділове» з метою посилення охорони кордону.

Під час огляду місцевості прикордонники виявили 5 ящиків, у яких знаходилось 2500 пачок сигарет.  

Затриманого контрабандиста, 20-річного громадянина України, жителя міста Рахів, доставили до прикордонного підрозділу. Відносно нього було складено протоколи про адмінправопорушення за ч.1 ст.204-1 КУпАП та 185.10 КУпАП. Справу скеровано до суду.

Тютюнові вироби також доставили до прикордонного підрозділу, згодом їх передадуть до ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси