На Закарпатті прикордонники затримали велику групу нелегалів

НАЗАД
21 серпня 2021 09:35

Учора вдень, в рамках спільної прикордонної операції «Карпати-2021», військовослужбовці відділу «Новоселиця» зупинили протиправні наміри 12 іноземців, які намагалися дістатися Словаччини в обхід пунктів пропуску.

Виявити правопорушників вдалося завдяки завчасній інформації співробітників оперативно-розшукового підрозділу. Напрямок ймовірного руху одразу перекрили додатковими прикордонними нарядами. До пошукових заходів також залучили оперативників та мобільні підрозділи.

Незаконних мігрантів відшукали за 300 метрів від кордону поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району. 12 іноземців намагалися сховатися від правоохоронців, розділившись невеличкими групками у лісі, проте їх спроби виявилися марними. Жоден з затриманих не мав документів. Вони назвалися громадянами Індії, Пакистану та Шрі-Ланки.

Усіх правопорушників доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи та обставин справи їх буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Тривають заходи щодо встановлення причетних осіб до переправлення незаконних мігрантів через кордон.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси