На Закарпатті прикордонники-строковики затримали агресивного порушника, який погрожував наряду зброєю

НАЗАД
09 серпня 2016 12:45

Прикордонники строкової служби, які нещодавно поповнили лави Мукачівського загону, уже щоденно заступають на охорону державного кордону. А учора військовослужбовці, які лише нещодавно одягнули «зелені берети», мали нагоду проявити здобуті навики підготовк

Прикордонники строкової служби, які нещодавно поповнили лави Мукачівського загону, уже щоденно заступають на охорону державного кордону. А учора військовослужбовці, які лише нещодавно одягнули «зелені берети», мали нагоду проявити здобуті навики підготовки за час навчальних зборів. 

Охороняючи ділянку кордону прикордонний наряд від відділу «Дякове» Мукачівського загону виявив неподалік від лінії держрубежу порушника. Чоловік, побачивши правоохоронців, відразу вдався до втечі, однак це йому не вдалося. У результаті злагоджених дій охоронців кордону втікача відразу ж упіймали. Документів, які б засвідчували його особу, при собі він не мав. Та справжнє випробування чекало на прикордонний наряд, до складу якого входили строковики, уже за декілька хвилин після затримання. До місця пригоди під’їхав автомобіль «Mitsubishi Pajero» угорської реєстрації. З нього вийшов водій та одразу почав погрожувати прикордонникам мисливською рушницею. Молоді охоронці кордону не розгубилися, та, використавши здобуті під час навчання навички і знання, роззброїли агресивного чоловіка і одягнули на нього кайданки.

Як з’ясувалося згодом, обидва затримані – громадяни України, мешканці Виноградівського району. Їх передано працівникам місцевого відділу поліції та складено відповідні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси