На Закарпатті правоохоронці затримали 6 незаконних мігрантів

НАЗАД
26 серпня 2018 10:22

Під час проведення співбесіди іноземці повідомили, що планували потрапити до країн ЄС поза пунктами пропуску.

Співробітники Держприкордонслужби спільно із взаємодіючими правоохоронними органами проводять заходи з протидії переміщенню через державний кордон України незаконних мігрантів.

Так, учора, в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «КОРДОН-2018» та цільових профілактичних заходів «Мігрант» міжвідомчою групою, у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби, представників Національної поліції та Державної міграційної служби, на трасі «Київ-Чоп» на околиці населеного пункту Великі Лази, що на Закарпатті, зупинено компактвен «OPEL ZAFIRA» польської реєстрації під керуванням громадянина Російської Федерації, в якому він перевозив 6 осіб, зі слів – громадяни Афганістану, без документів.

Затриманих осіб доставлено до відділу «Ужгород» Чопського загону з метою проведення фільтраційно-перевірочних заходів. Під час проведення співбесіди іноземці повідомили, що планували потрапити до країн ЄС поза пунктами пропуску.

Громадянина РФ затримано в порядку ст. 208 КПК України (Затримання уповноваженою службовою особою) представниками Національної поліції в Закарпатській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси