На Закарпатті правоохоронці виявили дві вантажівки, які незаконно перевозили деревину

НАЗАД
11 липня 2021 12:13

Заходи проводились в рамках операції «Карпати - 2021».

Дві вантажівки, які незаконно перевозили кругляк смереки, виявили на Закарпатті прикордонники Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону спільно з співробітниками сектору захисту інтересів суспільства та держави ГУНП України в Закарпатській області.

Вказана операція розпочалася за ініціативи Державної прикордонної служби України і передбачає широкий та тривалий комплекс заходів, спрямованих на припинення протиправної діяльності, як на кордоні, так і у тилових районах України. До проведення операції залучені представники різних правоохоронних, силових та фіскальних органів України. Також, здійснюватиметься взаємодія із прикордонниками суміжних країн.

Так, учора на автодорозі між населеними пунктами Ділове та Костилівка, правоохоронці спинили два «Камази», вщерть заповнені деревиною смереки. Товаросупровідних документів на ліс перевізники не мали. Крім того, з’ясувалося, що наявні на деревині чіпи, використовуються повторно.

Для з’ясування усіх обставин походження деревини, затримані вантажівки доправили до Рахівського відділу поліції. Наразі за фактом виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу», відкрито кримінальне провадження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси