На Закарпатті арештували українця, який порушив українсько-угорський кордон

НАЗАД
01 лютого 2021 15:56

7 діб арешту отримав житель Одещини, якого учора, 31 січня, затримали прикордонники Мукачівського загону за порушення українсько-угорського кордону.

Правопорушника наряд виявив у ході відпрацювання слідів, що вели від кордону до закинутої будівлі на околиці населеного пункту Дийда Берегівського району Закарпатської області. На даху цієї будівлі прикордонники виявили змінні одяг та взуття, у яких затриманий здійснив порушення кордону з Угорщини в Україну.

Сам 46-річний чоловік, який мав при собі паспорт громадянина України, пояснив, що впродовж тривалого часу перебував на заробітках в Австрії, звідки, через порушення терміну перебування, його було депортовано. Проте вчасно покинути країну він не зміг. Тож, аби уникнути штрафу під час перетину кордону через пункт пропуску «Лужанка», він вирішив піти в обхід.

За незаконне перетинання кордону на нашого співвітчизника було складено адмінпротокол, справу скерували до Берегівського райсуду, який визнав громадянина України винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП, та призначив йому адміністративне стягнення у вигляді 7 діб арешту. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси