На українсько-російському кордоні у громадянина Туреччини вилучили «МАН»

НАЗАД
24 травня 2013 14:05

 

  Учора в Сумській області на кордоні з Росією вилучили автобус  з підробленим технічним паспортом та ідентифікаційним номером.  

 

Учора в Сумській області на кордоні з Росією вилучили автобус  з підробленим технічним паспортом та ідентифікаційним номером.  

Автобус марки «MAN» болгарської реєстрації прибув в пункт  пропуску «Юнаківка» пізно ввечері. Окрім водія, 44-річного громадянина Туреччини, разом з ним, як пасажир, їхав 49-річний росіянин. Так як водій поводив себе досить неоднозначно, прикордонний наряд вивів транспортний засіб для ретельнішої перевірки. Під час здійснення спільної ідентифікації номерів агрегатів транспортного засобу працівники пункту пропуску виявили на кузові автобуса пошкодження цілісності частини металу з ідентифікаційним номером. Крім того було встановлено, що реєстраційні документи на транспортний засіб є копією до вказаного ідентифікаційного номера агрегату. Також у багажному відділенні були знайдені номерні знаки турецької та російської реєстрації, прилад, за допомогою якого була встановлена табличка з номером кузова та печатки  нотаріуса, якими завірено доручення на транспортний засіб.

Наразі транспортний засіб вилучено встановленим порядком та передано співробітникам митниці. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси