На Волині залишили «Ніссан» з 5 ящиками цигарок

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:30

Вчора вночі на кордоні з Польщею прикордонники Луцького загону виявили покинутий транспортний засіб. Автомобіль «Ніссан» знаходився поблизу кордону.

Вчора вночі на кордоні з Польщею прикордонники Луцького загону виявили покинутий транспортний засіб. Автомобіль «Ніссан» знаходився поблизу кордону. Номерних знаків на автівці не було, як не було поблизу й водія, який забажав залишитися інкогніто. У ході огляду правоохоронці виявили 5 ящиків з білоруськими тютюновими виробами. Також в автівці знайшли талон на транспортний засіб польської реєстрації. Наразі триває пошук причетних до протиправної діяльності осіб.

Того ж дня вранці на Волині прикордонники відділу «Висоцьк» затримали ще 20 ящиків сигарет «Магнат» білоруського виробництва. Їх переправляли двоє наших співвітчизників. Чоловіків правоохоронці помітили за допомогою приладу тепловізійного спостереження.  Додатково оглядаючи місцевість охоронці кордону неподалік у воді серед коряг річки Західний  Буг виловили ще 2 ящики сигарет.

Поінформовані про знахідки польські прикордонники на своїй території також затримали декілька десятків ящиків з цигарками, частина з яких знаходилася поблизу кордону в автомобілі «Фольцваген».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси