На Волині викрито канал незаконного ввезення з Білорусі нафтопродуктів

НАЗАД
30 серпня 2019 12:40

Співробітники прикордонного відомства спільно з іншими правоохоронними органами викрили схему незаконного ввезення через пункт пропуску «Доманове» паливно - мастильних матеріалів з метою їх подальшого збуту.

Оперативні співробітники Північного регіонального управління Держприкордонслужби у взаємодії із працівниками служби детективів ГУНП у Волинській обл., оперативними співробітниками Управління захисту економіки МВС та Прокуратурою Волинської області, в рамках кримінального провадження викрили групу осіб, які в незаконний спосіб через автомобільний пункт пропуску «Доманове» ввозили з Білорусі паливо у баках, об’ємами до 600 літрів за один рейс.

Згодом, за результатами проведених у Волинській обл. спільною міжвідомчою слідчо-оперативною групою низки санкціонованих обшуків, правоохоронці вилучили чималу кількість речових доказів. Серед яких – 4 транспортних засоби, що використовувались для переміщення паливно-мастильних матеріалів, близько 6 тис. літрів палива, 15 тис. доларів США, 970 Євро, 111 тис. грн., 3,1 білоруських рублів. Крім того вилучено 5 мотопомп для перекачування пального, мобільні телефони, кредитні картки, чорну бухгалтерію, печатки підприємств та картки мережі автозаправок відомої іноземної компанії. 

Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси