На Волині прикордонники спіймали на гарячому контрабандистів сигарет

НАЗАД
03 травня 2019 09:15

Прикордонники продовжують вживати невідкладні заходи щодо недопущення незаконного переміщення через державний кордон контрабандних тютюнових виробів.

Так, учора на ділянці відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького загону поблизу державного кордону у двох випадках не допущено переміщення контрабандистами 30 ящиків сигарет.

Спочатку прикордонники помітили рух невідомих осіб, які прямували в бік державного кордону з пакунками. Побачивши наряд, зловмисники кинули 20 ящиків з тютюновими виробами та вдались до втечі в тил території України.

Крім цього, в рамках реалізації отриманої інформації від представників Любомльського відділення СБУ виявлено чотирьох осіб,  які рухалися в бік державного кордону з вантажем. Також неподалік виявлено гумовий човен, яким зловмисники, ймовірно, планували переправити куриво до Польщі. Аби зупинити правопорушників та подати сигнал тривоги, прикордонники здійснили два попереджувальні постріли вгору. Та, не зважаючи на це, правопорушники проігнорували законні вимоги правоохоронців зупинитися і кинувши 10 ящиків сигарет втекли в тил країни.

Тютюнові вироби передано відповідним компетентним органам. Наразі триває оперативний пошук.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси