На в’їзді в Одесу співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції виявили у пасажирському автобусі марихуану

НАЗАД
05 листопада 2017 11:51

Учора, 4 листопада, представники оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками ГУ Нацполіції в Одеській області, в ході проведення спільних заходів по відпрацюванню транспортних засобів на

Учора, 4 листопада, представники оперативних підрозділів Південного регіонального управління  Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками ГУ Нацполіції в Одеській області, в ході проведення спільних заходів по відпрацюванню транспортних засобів на в’їзд в м.Одеса на предмет незаконного переміщення зброї, вибухівки, наркотичних речовин та інших заборонених предметів, було зупинено один із пасажирських автобусів.

В результаті перевірки багажу мікроавтобуса, в одній із передач було виявлено дві скляні банки з близько 500 грамами марихуани.

Речовину вилучено представниками Національної поліції. На даний час тривають слідчі дії. Матеріали внесено до ЕРДР за ст 309 ККУ ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси