На українсько-російському кордоні виявили «Комбріг»

НАЗАД
21 вересня 2017 13:52

Зброю, яку намагався перемістити через кордон громадянин України, виявили за допомогою службового собаки прикордонники Луганського загону спільно з працівниками ДФС. ф

Зброю, яку намагався перемістити через кордон громадянин України, виявили за допомогою службового собаки прикордонники Луганського загону спільно з працівниками ДФС. 

Так, учора під час здійснення контрольних заходів щодо запобігання переміщенню заборонених предметів через державний кордон України, прикордонники в пункті пропуску «Мілове» звернули увагу на поведінку водія автомобіля «ВАЗ», який прямував на виїзд з України до Російської Федерації. Було прийнято рішення оглянути транспортний засіб поглиблено. В результаті, службовий собака своєю поведінкою вказав місце можливого приховування зброї.

В подальшому, в особистих речах громадянина України, що знаходились в багажному відділені транспортного засобу, прикордонники спільно з працівниками ДФС виявили револьвер «Комбріг» та 6 набоїв до нього. Револьвер пристосований до стрільби гумовими кулями.

Зброю передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси