(ВІДЕО) На українсько-білоруському кордоні прикордонники зупинили вантажівку з 1240 ящиками сигарет

НАЗАД
05 сiчня 2017 11:21

Оперативними підрозділами Північного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, в пункті пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, було затримано вантажний автомобіль з велик

Оперативними підрозділами Північного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, в пункті пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, було затримано вантажний автомобіль з великою партією сигарет.

Під час оформлення даного транспортного засобу під керуванням громадянина Республіки Білорусь у прикордонників виникли підозри щодо легітимності відправника та отримувача 1240 ящиків цигарок.

З метою недопущення незаконного ввезення підакцизних товарів на територію України та проведення подальших перевірочних заходів, прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду вантажу.

В результаті чого було встановлено, що сигарети, які переміщуються через державний кордон, не мають марок акцизного збору та містять ознаки незаконного виготовлення та підробки пакування. Також в ході вивчення товарно-супровідних документів виникли сумніви щодо їх автентичності, дані про підприємство-відправника мали ознаки фіктивності.

У зв'язку з чим, на адресу ГУ ДФС України  у Волинській області прикордонники направлили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відомості внесено в ЄРДР, розпочато досудове розслідування, проводяться невідкладні слідчі дії, транспортний засіб з тютюновими виробами, вартістю понад 180 тисяч доларів США, затриманий та вилучений.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси