На Сумщині прикордонники затримали «УАЗи» запаковані м’ясом та товарами

НАЗАД
24 травня 2013 14:06

 

Автомобілі марки «УАЗ» різної модифікації з вантажем м’яса та товарів народного споживання затримали у суботу ввечері прикордонники мобільної з

 

Автомобілі марки «УАЗ» різної модифікації з вантажем м’яса та товарів народного споживання затримали у суботу ввечері прикордонники мобільної застави «Суми» за кількасот метрів від кордону з Росією.

 Інформація про можливе незаконне переміщення м’ясопродуктів та товарів народного споживання через кордон на ділянці відповідальності відділу «Середина Буда» до прикордонників надійшла напередодні. Вже незабаром правоохоронці неподалік села Стара Гута, що у Середино-Будському районі, затримали автомобіль «УАЗ» української реєстрації без вантажу.  Українця, який був за кермом автівки та намагався перешкоджати прикордонному наряду, наздогнали та зупинили. В подальшому, в ході пошукових дій, прикордонники виявили неподалік ще три «УАЗи» без реєстраційних номерних знаків та без власників. В одному з автомобілів було 16 ящиків фурнітури до меблів, 10 упаковок меблевих заготовок з дерева та 1 дизельний двигун, а два інших були запаковані 89 мішками м’яса.

Ще один мікроавтобус «УАЗ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону виявили у ніч проти суботи між українським селом Муравейня і російським Лемешовка. Транспортний засіб  стояв за 50 метрів від кордону з 700 кілограмами м’яса. Згодом, на цьому напрямку, затримали громадянина України. Чоловік зізнався, що є власником цього автомобіля та в намірі перемістити даний вантаж з України в Росію.

Автомобілі та вантаж встановленим порядком буде передано  працівникам Міністерства доходів і зборів. На даний час проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси