На Сумщині прикордонники із полум’я дістали контрабандний товар

НАЗАД
15 жовтня 2018 13:07

Держприкордонслужба в рамках проведення операції «Кордон-2018» продовжує вживати системних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні.

Учора в Краснопільському районі прикордонники Сумського загону спільно із співробітниками оперативних підрозділів запобігли незаконному накопиченню в прикордонні та переміщенню через українсько-російський державний кордон значної кількості тютюнових виробів.

Так, у ході реалізації отриманої інформації, біля одного з покинутих будинків населеного пункту Степок, прикордонний наряд помітив невідому особу. Під час наближення охоронців кордону до будинку, особа вдалася до втечі, а з вікон будівлі прикордонники помітили полум’я вогню. Попередньо встановлено, що невідома особа, аби знищити докази протиправної діяльності, здійснила підпал товару – ящики з сигаретами. Військовослужбовці негайно викликали на місце події працівників ДСНС та Національної поліції.

Після локалізації пожежі, пакунки з тютюновими виробами, а це понад 8,5 тисяч пачок сигарет, доставлені до прикордонного підрозділу та будуть передані компетентним органам. Наразі тривають заходи із встановлення причетних до протиправної діяльності осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси