На Прикарпатті правоохоронці викрили нарколабораторію

НАЗАД
06 вересня 2017 11:12

Оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з Управлінням протидії наркозлочинності ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківщини, в рамках кримінального провадж

Оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з Управлінням протидії наркозлочинності ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківщини, в рамках кримінального провадження за ст.307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), викрили групу осіб, які займалися виготовленням та збутом наркотичних речовин.

У понеділок, 4 вересня, правоохоронці затримали групу осіб, яка займалася виготовленням та збутом наркотичних речовин. А вчора, в ході проведення обшуків за адресою в м. Івано-Франківськ, де зареєстрований фігурант кримінального провадження, правоохоронці виявили нарколабораторію.

Слідчим управлінням ГУ НП в Івано-Франківській області додатково  буде кваліфіковано фігурантам кримінального провадження ст.313 КК України про «Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням»

Наразі тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси