На Одеському ринку та Львівщині прикордонники затримали порушників міграційного законодавства

НАЗАД
17 травня 2019 16:02

Упродовж доби в ході проведення загальнодержавної операції «Мігрант» співробітники Держприкордонслужби виявили 25 іноземців.

Так, оперативні підрозділи Південного регіонального управління Держприкордонслужби із залученням спецпідрозділу Одеського прикордонного загону, спільно з представниками СБУ, ГУ НП в Одеській області, ДМСУ, УБЗПТЛ в Одеській області на одному з ринків Одеси виявили 24 іноземців, які були запрошені до Державної міграційної служби з метою встановлення законності перебування на території України.

Згодом відносно 8 іноземців складено протоколи за ч. 1 ст. 203 КУпАП України, у тому числі 4 іноземцям додатково винесено постанови про примусове повернення та відносно 2-х громадян матеріали направлено до суду щодо поміщення в Чернігівський ПТПІ з подальшим видворенням.

«Працівників ринку», яких виявили правоохоронці були вихідцями з В’єтнаму, Бангладеш, Китаю та Гвінеї.

Крім того, біля українсько-польського кордону, також у рамках заходів «Мігрант», військовослужбовці відділу «Грушів» Львівського загону та співробітники Нацполіції затримали ще одного порушника правил перебування на території України – громадянина  Узбекистану.

Іноземця притягнуто до адмінівідповідальності та згодом його буде примусово видворено з України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси