На одеському ринку прикордонники виявили десятьох порушників міграційного законодавства

НАЗАД
06 травня 2019 14:30

Днями правоохоронці в одному з районів Одеси провели заходи з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

Оперативні підрозділи Південного регіонального управління Держприкордонслужби із залученням спецпідрозділу Одеського прикордонного загону, спільно з представниками ГУ ДМС, УСБУ в Одеській області та управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Одеській області на одному з одеських продуктових ринків провели заходи з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

У результаті спільних дій правоохоронці виявили 10 іноземців-порушників з Алжиру, Тунісу, Грузії, Таджикистану, Туркменістану, та Узбекистану. Наразі чужоземців притягнуто до адмінвідповідальності, а стосовно двох нелегальних мігрантів вже прийнято рішення про примусове повернення до країн походження.

Крім того, відповідати доведеться і громадянину Вірменії – власнику одного з кафе, який працевлаштовував цих іноземців-порушників. На нього складено матеріали за ст. 206 КУпАП «Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг».

Зазначимо, що цільові профілактичних заходи «Мігрант» тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси