На Одещині прикордонники врятували трьох чоловіків, які незаконно вийшли на човні на Кучурганський лиман та перекинулись

НАЗАД
23 вересня 2013 14:36

Охоронці рубежу відразу поспішили на допомогу. Чоловіків підняли на прикордонний катер, а їх перевернутий човен відбуксирували до берега.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону, що несли службу на мобільному прикордонному посту на Кучурганському лимані помітили, як від берегу на воду вийшов човен. При цьому плавзасіб типу «Прогрес»  відчалив у невстановленому місці, а в ньому перебувало троє осіб. Вже за 100 метрів від берега човен перекинувся з невідомих причин.

Охоронці рубежу відразу поспішили на допомогу. Чоловіків підняли на прикордонний катер, а їх перевернутий човен відбуксирували до берега. У ході опитування потерпілих співробітники Держприкордонслужби з’ясували, що вони є жителями Одеси, а на Кучурганському лимані планували порибалити. Наразі їм надано необхідну допомогу, проте через порушення вимог про прикордонний режим власника човна було притягнуто до адміністративної  відповідальності за вихід на воду поза встановленими для цього місцями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси