На Одещині прикордонники влаштували погоню та затримали контрабанду вартістю у понад півмільйона гривень

НАЗАД
29 травня 2014 11:38

Учора ввечері на Одещині прикордонники Котовського загону затримали два автомобілі з контрабандним вантажем. Два легкових авто, «Ауді» та «ВАЗ», охоронці кордону вия

Учора ввечері на Одещині прикордонники Котовського загону затримали два автомобілі з контрабандним вантажем.

Два легкових авто, «Ауді» та «ВАЗ», охоронці кордону виявили на автошляху Павлівка – Йосипівка. Маючи попередню інформацію щодо можливого здійснення протиправної діяльності власниками даних автівок, прикордонники прийняли рішення зупинити та оглянути транспортні засоби. Проте водії, проігнорували вимогу прикордонного нараду зупинитися та здійснили втечу. Але погоня була недовгою, оскільки прикордонні наряди, діючи спільно з групою реагування, спрацювали миттєво і за кілька хвилин порушників зупинили за допомогою засобу примусової зупинки та затримано. В результаті огляду, в обох автомобілях прикордонники виявили по 22 ящики сигарет іноземного виробництва, а в «Ауді», окрім тютюну, ще й 280 літрів спирту. Власники автомобілів, 50-річний та 30-річний громадяни України, документів на даний вантаж не мали.

За злісну непокору законним вимогам прикордонників затримані порушники понесуть адміністративну відповідальність.  Виявлений вантаж та транспортні засоби передали представникам Міністерства зборів та доходів. Також за даним фактом проінформовано МВС. Вилучений вантаж та автомобілі попередньо оцінено у понад півмільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси