На Одещині затримали прикордонника-хабарника

НАЗАД
01 вересня 2021 15:35

Викорінення корупції та викриття перевертнів у погонах у прикордонному відомстві триває.

Днями було виявлено одного з військовослужбовців Держприкордонслужби, який намагався за гроші налагодити оборудку з переміщення контрабандних товарів через кордон.  

Спільна міжвідомча група у складі офіцерів ВВВБ по Подільському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь», ВБКОЗ УСБУ в Одеській області, слідчих ТУ ДБР у м. Миколаїв, під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону України затримала військовослужбовця ДПСУ в ході реалізації матеріалів кримінального провадження  за ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».   

Інспектора прикордонної служби відділу «Степанівка» правоохоронці спіймали під час отримання ним від цивільної особи другу частину неправомірної вигоди  у розмірі 900 доларів США. За ці кошти прикордонник мав посприяти у незаконному переміщенні товарів народного вжитку через державний кордон в Україну на придністровському напрямку. 

Військовослужбовця затримали в порядку ст. 208 КПК, очікується повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси