На Одещині прикордонники допомагають визволяти автомобілі зі снігового полону

НАЗАД
07 сiчня 2017 14:30

Вже другу добу на Одещині спостерігається сильна хуртовина та снігові замети. Через складні погодні умови у затори на дорогах потрапила велика кількість автівок.

Вже другу добу на Одещині спостерігається сильна хуртовина та снігові замети. Через складні погодні умови у затори на дорогах потрапила велика кількість автівок. За попередньою інформацією у сніжному полоні перебувають близько 60 транспортних засобів з пасажирами. Для проведення невідкладних робіт і ліквідації надзвичайних подій залучені підрозділи ДСНС та служби автомобільних доріг.

Не залишається осторонь і Державна прикордонна служба України. Сьогодні при Ізмаїльській райдержадміністрацї було проведено службову нараду оперативного штабу за участю представників органів місцевого самоврядування, Ізмаїльського загону та ДСНС по визволенню людей в межах Ізмаїльского району.

З ранку на допомогу заблокованим транспортним засобам на міжнародному автомобільному шляху Одеса-Рені вирушила зведена колона спеціальної техніки. Від Держприкордонслужби було відряджено 3 вантажні автомобілі КрАЗ із продуктами харчування, паливом та теплими речами. Колона великими зусилями намагається потрапити до людей, які застрягли на трасі у снігу поблизу населенного пункту Кирнички.

На цей час прикордонники вже визволили 10 автомобілів, продовжується рух колони до населенного пункту Суворове. Наразі ліквідація наслідків несприятливих погодних умов триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси