На Одещині неподалік кордону затримали автомобіль з контрафактним алкоголем

НАЗАД
08 квiтня 2021 08:35

Прикордонники Подільського загону поблизу українсько-молдовського кордону затримали автомобіль «Audi» української реєстрації з вантажем 100 літрів коньяку.

Транспортний засіб зупинили поблизу с. Бочманівка, що на Одещині. Автівкою їхав 29-річний громадянин України, місцевий житель Подільського району. Під час огляду транспортного засобу прикордонники виявили 5 пластикових ємностей по 20 літрів кожна з рідиною жовтого кольору та характерним запахом спирту. Товар був без марок акцизного збору, також водій не мав жодних документів на цей вантаж. Порушник пояснив, що придбав коньяк в смт Окни та планував продати його в м. Подільськ.

Загальна сума оцінки вилученої рідини склала 15 тисяч гривень. Товар та повідомлення про ознаки кримінального правопорушення за ст. 227 ККУ «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції» передано Нацполіції.

Санкція зазначеної статті передбачає штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси