На Миколаївщині прикордонники спільно з співробітниками ДФС вилучили нафтопродуктів на 4 мільйона гривень

НАЗАД
02 жовтня 2017 15:42

Учора, прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно зі співробітниками ГУ ДФС у Миколаївській області під процесуальним керівництвом прокуратури в рамках кримінального провадження, викрили групу осіб, які за попередньою домовленіс

Учора,  прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління спільно зі співробітниками  ГУ ДФС у Миколаївській області під процесуальним керівництвом прокуратури в рамках кримінального провадження, викрили групу осіб, які за попередньою домовленістю здійснювали незаконне зберігання, збут та транспортування нафтопродуктів через низку АЗС на території Миколаївської області.

За результатами проведених санкціонованих обшуків у складських приміщеннях в місті Первомайськ Миколаївської області спільною групою було виявлено та вилучено 138 тонн дизельного пального та 23 тонни бензину. Попередня сума вилучених нафтопродуктів складає більше 4 мільйона гривень.

В діях громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси