На Луганщині виявили трубопровід, який проходив на глибині 2 метрів з РФ до України

НАЗАД
01 грудня 2015 16:25

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими органами влади продовжує здійснювати комплекс заходів з метою протидії усім злочинним проявам на

Державна прикордонна служба України у взаємодії з іншими органами влади продовжує здійснювати комплекс заходів з метою протидії усім злочинним проявам на державному кордоні.

Так на ділянці відповідальності відділу «Мілове» прикордонники Луганського загону у тісній взаємодії із співробітниками СБУ в ході проведення оперативно-розшукових заходів виявили черговий підземний трубопровід, який прокладено з території РФ на територію України.

Зловмисники проклали металевий трубопровід діаметром 100 мм на глибині 2 метрів, а по деяких ділянках і глибше. Однак спільна група за допомогою георадара підземну комунікацію викрила.

Нагадаємо, для  виявлення в ґрунті на великій глибині прокладених комунікацій, прикордонники взяли на «озброєння» портативні багатоцільові скануючі георадари «EаsyradPro», за допомогою яких здійснюють моніторинг всіх ділянок кордону. І виявлений сьогодні в районі населеного пункту Мілове трубопровід – це черговий доказ ефективності даного обладнання.

Наразі трубопровід демонтовано.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси