На Львівщині виявили алкогольно-тютюнові склади фальсифікаторів-контрабандистів

НАЗАД
17 жовтня 2020 16:24

Сьогодні за 9 адресами у Яворівському та Мостиському районах провели санкціоновані обшуки. Правоохоронці виявили значну кількість контрафактних сигарет та алкоголю.

Загалом правоохоронці виявили та вилучили 7 тисяч пляшок контрафактного алкоголю з етикетками відомих брендів (горілка, віскі, вино) в різних місткостях, 400 літрів рідини, схожої на спирт, а також майже 200 тисяч пачок сигарет різних брендів, у тому числі й закордонних. Частина продукції була без марок акцизного податку, на решті містилися марки з ознаками підроблення. Усі речові докази вилучили співробітники Нацполіції та скерували на експертне дослідження.
Слідчо-оперативні заходи провели офіцери головного оперативно-розшукового відділу Львівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Яворівського ВП ГУ Національної поліції у Львівської області. Вони проходили під процесуальним Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 199 КК України.
За даними слідства контрафактні сигарети та алкогольний сурогат злочинці серед іншого хотіли нелегально переправити у Польщу. Через кордон «товар» планували возити дрібними партіями у спеціально виготовлених схованках автомобілів.
Нагадаємо, що у результаті роботи оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби України за 9 місяців цього року у прикордонних областях викрито 193 місця накопичення підакцизної продукції, вилучено 9,5 млн пачок сигарет, 69 тис. літрів контрафактного спирту, 67 тис. літрів алкогольних виробів та 760 тонн пально-мастильних матеріалів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси