На Львівщині та Закарпатті затримано чотирьох нелегальних мігрантів

НАЗАД
11 липня 2019 10:00

Упродовж доби співробітники Мостиського та Чопського прикордонних загону затримали чотирьох мандрівників з Близького Сходу.

Трьох іноземців помітив вчора ввечері мешканець смт. Нижанковичі, що на Львівщині, та негайно зателефонував дільничному інспектору прикордонного підрозділу. Нараз до місця виявлення невідомих була вислана група реагування правоохоронців, які за 150 метрів від кордону з Польщею наздогнали втікачів. Затриманими виявились громадяни Туреччини 1969, 1981 та 1987 років народження. Згодом охоронці кордону з’ясували, що чоловіки легально прибули в Україну цими вихідними повітряним сполученням.

А в горах Закарпаття прикордонники відділу «Великий Березний» затримали іноземця, який намагався поза пунктами пропуску дістатися Словаччини.  

Під час несення служби прикордонний наряд від відділення «Княгиня» помітив невідомого, який намагався подолати загороджувальний паркан. Чоловік виявився громадянином Туреччини. Під час затримання прикордонники Чопського загону з’ясували, що мандрівник потрапив на територію нашої держави законним шляхом. Правопорушник намагався самотужки дістатися країн ЄС в обхід пунктів пропуску, склавши маршрут руху за картою.

Відтепер, через порушення українського законодавства, громадянам доведеться відповідати перед судом за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Крім того, турків чекає процедура примусового повернення до країни походження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси