На Львівщині та Волині прикордонники затримали українців, що намагалися перемістити до Польщі майже 19 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
04 липня 2019 09:57

Прикордонники в межах Львівської та Волинської областей завадили порушникам переправити до Польщі 38 ящиків сигарет.

Учора прикордонники відділу «Амбуків» Львівського загону, реалізуючи випереджувальну інформацію, поблизу українсько-польського кордону помітили групу осіб, які з пакунками рухались в сторону сусідньої Польщі. Прикордонний наряд у складі військовослужбовців строкової служби «на гарячому» затримав двох чоловіків, ще декілька з порушників вдалися до втечі в тил України. На місці затримання правоохоронці виявили 30 ящиків, в яких знаходилось майже 15 тисяч пачок сигарет. В ході подальших пошукових заходів прикордонники затримали ще двох громадян України, які, ймовірно, причетні до протиправної діяльності. Заходи по встановленню усіх обставин справи та притягнення порушників до відповідальності тривають.

Ще 8 ящиків із контрабандним куривом та двох порушників в 20 метрах від кордону затримали прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону. Наші співвітчизники намагались незаконно переправити через державний кордон до Польщі майже 4 тисячі пачок сигарет українського виробництва.

Усі затримані контрабандні сигарети будуть передані працівникам митниці, а правопорушникам за вчинену протиправну діяльність доведеться відповідати перед судом.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси