На Львівщині прикордонники затримали турків у кукурудзяному полі

НАЗАД
24 вересня 2019 11:03

Військовослужбовці Львівського загону затримали двох іноземців, які мали намір потрапити до країн ЄС.

Завдяки налагодженій співпраці з місцевим населенням, один з жителів прикордоння повідомив правоохоронцям відділення інспекторів «Рава – Руська» про появу чоловіків неслов’янської зовнішності біля українсько-польського кордону. Невідомі, ховаючись у кукурудзяному полі, намагалися непомітно прошмигнути через державний кордон в обхід пункту пропуску.

Невдовзі групу незнайомців прикордонники затримали. Порушниками виявилися громадяни Туреччини. З собою іноземці мали відповідні документи. Згодом прикордонники встановили, що останні знаходяться на території України законно та нещодавно прибули до Києва літаком.

Порушники доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Зауважимо, що останнім часом відмічається збільшення кількості спроб незаконного перетинання кордону з країнами ЄС саме громадянами Туреччини. Іноземці прибувають в Україну легально, щоб у подальшому спробувати у незаконний спосіб потрапити до країн ЄС. З початку 2019 року прикордонники затримали 84 громадян Туреччини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси