На Львівщині прикордонники затримали трьох турків, які намагалися незаконно перетнути українсько-польський кордон

НАЗАД
12 березня 2020 11:10

Прикордонники Львівського та Мостиського загонів затримали трьох турків, які спробували в обхід пунктів пропуску потрапити до Польщі.

Виявити двох правопорушників прикордонникам Львівського загону допоміг учора місцевий житель, який повідомив про рух невідомих осіб в бік державного кордону. На вказаний напрямок терміново висунулася група реагування від відділення інспекторів прикордонної служби «Белз». Кілька хвилин пошуку і правопорушників було затримано. Ними виявилися громадяни Туреччини.

«Мандрівників», які пробиралися через кордон поза пунктами пропуску, доставлено до прикордонного підрозділу для з'ясування усіх обставин порушення та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

А прикордонники Мостиського загону сьогодні вночі, біля пункту пропуску «Шегині», наздогнали іноземця, який подолав загороджувальний паркан та прямував в бік кордону. Затриманим виявився 30-річний турок, якого польські прикордонники, через відсутність візи, не пропустили до Польщі. Настирливий чоловік своїх намірів не полишав та спробував потрапити на суміжну сторону вже незаконним шляхом.

Тепер за спробу незаконного перетинання державного кордону України іноземцю доведеться відповідати перед судом. В подальшому на нього чекає примусове повернення до країни походження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси