На Львівщині прикордонники затримали трьох незаконних мігрантів із Туреччини

НАЗАД
10 жовтня 2021 12:01

Трьох нелегальних мігрантів затримали учора прикордонники відділу «Шегині» Львівського загону

Один з прикордонних нарядів виявив на автошляху сполученням «Львів – Шегині» автомобіль марки «Ауді», у якому в якості пасажирів перебували троє громадян Туреччини. Іноземці повідомили прикордонникам, що вони їдуть у міжнародний пункт пропуску «Шегині» для перетину державного кордону встановленим порядком. Прикордонники побажали подорожнім щасливої дороги, і автомобіль поїхав до пункту пропуску…

Таким мав бути ідеальний сценарій цієї подорожі, принаймні, за версією озвученою іноземцями охоронцям кордону. Але прикордонників перехитрити непросто. Дільничний інспектор прикордонної служби провів спостереження і вже невдовзі група реагування зупинила для перевірки той самий автомобіль, який змінив напрямок руху і стрімко наближався до лінії державного кордону, замість встановленого пункт пропуску.

Прикордонники з’ясували, що іноземці сказали неправду та намагалися полишити територію нашої країни у незаконний спосіб. Окрім того мандрівники зізналися, що хотіли потрапити не територію Євросоюзу без необхідних документів.

Порушників доставили у прикордонний підрозділ. Міру відповідальності іноземців за спробу незаконного перетинання державного кордону України (ст. 204-1 КУпАП) визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси