На Львівщині прикордонники виявили приховані сигарети та транспортні засоби з невідповідністю номерів

НАЗАД
05 липня 2019 10:38

На кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону виявили транспортні засоби із заміненими номерами агрегатів, невідповідними реєстраційними документами та прихованими сигаретами.

Так, в пункті пропуску «Краківець», під час огляду транспортних засобів, що прямували за кордон, прикордонники виявили ознаки повного знищення номерів кузовів двох мотоциклів марки «КМЗ» та «Урал». Раритетними мотоциклами прямували до Польщі наші співвітчизники. За фактом виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» прикордонники повідомили співробітників Нацполіції України.

А у сусідньому пункті пропуску «Шегині», під час оформлення на в’їзд в Україну легкового автомобіля «Вольво», прикордонники виявили невідповідність номера кузова з реєстраційними документами на автівку. По факту виявлення ознак адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах» охоронці кордону також проінформували співробітників Нацполіції України.

В пункті пропуску «Краківець» прикордонники разом з митниками попередили приховане перевезення через кордон в переобладнаному мікроавтобусі «мерседес» тютюнових виробів. У спеціальних тайниках наш співвітчизник, 1971 року народження, спробував перевезти через кордон майже 200 пачок цигарок. Окрім штрафу та втрачених цигарок, горе водій позбудеться ще й свого мікроавтобусу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси