На Луганщині судитимуть єгеря за надання хабаря прикордоннику

НАЗАД
02 грудня 2020 08:36

На даний час щодо підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, його відсторонено від займаної посади.

30 листопада завершилося досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 3 ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) стосовно посадовця державного підприємства «Старобільське лісомисливське господарство». Справу скеровано до суду.

Нагадаємо, наприкінці вересня, під час надання неправомірної винагороди у розмірі 400 доларів США начальнику одного із підрозділів Луганського прикордонники загону, затримано посадову особу державного підприємства «Старобільське лісомисливське господарство». Таким чином єгер намагався організувати канал незаконного переправлення через державний кордон України на територію РФ продукції бджільництва.

На даний час щодо підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, його відсторонено від займаної посади.

Обвинувальний акт стосовно посадовця скеровано до суду.

Варто зазначити, що санкція статті, за якою кваліфікується діяння працівника лісового господарства, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси