(ВІДЕО) На Луганщині прикордонники продовжують допомагати ліквідовувати наслідки руйнівної пожежі

НАЗАД
13 липня 2020 14:44

Прикордонники Луганського загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса продовжують допомагати мешканцям села Смолянинове розчищати прибудинкові території та будинки від згорілого та пошкодженого вогнем майна

Прикордонники Луганського загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса продовжують допомагати мешканцям села Смолянинове розчищати прибудинкові території та будинки від згорілого та пошкодженого вогнем майна, а також ліквідувати осередки тління сухої трави та дерев на території двох лісових господарств.

Так, сьогодні з 6 години ранку зведена група прикордонників від управління прикордонного загону, прикордонної комендатури «Новопсков» і відділу типу «С» із Райгородки продовжують допомагати місцевим мешканцям села Смолянинове розбирати згарища, що утворилися внаслідок руйнівної лісової пожежі. Військовослужбовці другий день поспіль розбирають залишки будинків та прибудинкових споруд, що вщент знищені вогнем. Сміття та обгорілі речі згодом будуть вивезені на спеціальний полігон. 

Під час перевірки визначених квадратів лісового масиву в межах Охторського та Боровського лісництв прикордонники виявили місця димного горіння торфу. На місце події військовослужбовці негайно викликали співробітників ДСНС для локалізації осередку загоряння та недопущення подальшого  розгорання.

Спеціальна техніка прикордонників – самоскид та екскаватор продовжують роботу щодо ліквідації пожежі на міському сміттєзвалищі неподалік Сєверодонецька.

Варто зазначити, що прикордонники працюють на згарищах з 6.00 до  16.00. Протягом учорашнього дня «зелені берети» проінспектували 192 гектари лісового масиву та  допомогли господарям трьох домоволодінь розібрати згорілі будинки та розчистити територію від сміття.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси