На кордоні з Росією виявлено партію одягу та три ящики запчастин

НАЗАД
20 лютого 2018 09:23

Учора прикордонники Сумського загону під час реалізації інформації про можливу протиправну діяльність, отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби України та СБУ, завадили незаконному переміщенню через державний корд

Учора прикордонники Сумського загону під час реалізації інформації про можливу протиправну діяльність, отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби України та СБУ, завадили незаконному переміщенню через державний кордон товарів народного споживання.

Правоохоронці патрулюючи контрольовану ділянку в районі населеного пункту Олександрівка Великописарівського району, неподалік від кордону виявили 3 пакунки з одягом в асортименті та 3 ящики із запчастинами.

Попередньо встановлено, що запчастини були незаконно переміщені через кордон з території Росії на територію України, а одяг правопорушники, скоріш за все, планували перемістити у зворотному напрямку до РФ.

Наразі виявлений вантаж доставлено до прикордонного підрозділу й встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби. Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до вказаної протиправної діяльності. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси