На кордоні з Росією прикордонники затримали двох кримінальних правопорушників

НАЗАД
02 жовтня 2017 11:34

Прикордонники Харківського загону виявили громадянина України який знаходився у розшуку та громадянина Росії із чужим паспортним документом.

Прикордонники Харківського загону виявили громадянина України який знаходився у розшуку та громадянина Росії із чужим паспортним документом.

Учора пообіді в пункті пропуску «Гоптівка» під час перевірки документів громадянина України охоронці кордону встановили, що чоловік розшукується за ознаками вчинення кримінального правопорушення, а саме за статтею 286 КК України (Залишення місце ДТП. Порушення правил безпеки дорожнього руху). Наш співвітчизник 1953 року народження прямував на вхід до України.

Правоохоронці одразу затримали чоловіка та проінформували представників Національної поліції.

Крім того, у тому ж пункті пропуску, під час здійснення заходів прикордонного контролю, в особистих речах громадянина Росії було виявлено чужий закордонний паспорт та бланк свідоцтва про народження з серією, номером та мастичною печаткою уповноваженого органу та без установочних даних особи.

До Нацполіції передано порушника та повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 357 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси