На кордоні з Росією прикордонники викрили двох громадян із підробленими документами

НАЗАД
26 жовтня 2017 11:45

У залізничному пункті контролю «Конотоп» під час здійснення перевірки пасажирів поїзда «Москва-Одеса» прикордонники Сумського загону виявили громадянку Молдови, якій заборонено в’їзд на територію України. У ході подальшої перевірки прикордонники виявили н

Учора на українсько-російському кордоні прикордонники виявили двох порушників із Молдови та України із недійсними паспортними документами.

Так, у залізничному пункті контролю «Конотоп» під час здійснення перевірки пасажирів поїзда «Москва-Одеса» прикордонники Сумського загону виявили громадянку Молдови, якій заборонено в’їзд на територію України.

У ході подальшої перевірки прикордонники виявили наявність у наданому паспортному документі 26 підроблених відміток Держприкордонслужби України про перетинання державного кордону України.

З метою «вирішення» питання про безперешкодний перетин кордону, громадянка Молдови запропонувала охоронцю кордону неправомірну винагороду у розмірі 2000 російських рублів, на що отримала категоричну відмову.

Наразі 37-річну молдованку повернуто встановленим порядком до Російської Федерації. Крім цього,до Конотопського відділу поліції направлене повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень,передбачених ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

А в пункті пропуску «Мілове» прикордонники Луганського загону, під час здійснення заходів прикордонного контролю на вхід в Україну, виявили у нашого співвітчизника паспортний документ із ознаками часткової підробки, а саме - підроблені печатки Державної міграційної служби України.

Для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), співробітникам Національної поліції направлено повідомлення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси