На кордоні з Росією українські та російські прикордонники затримали два автомобілі зі спиртом та сигаретами

НАЗАД
03 лютого 2014 10:10

Спробі незаконного переміщення товарів народного споживання через держрубіж запобігли минулої доби прикордонники відділу «Свердловськ» Луганського загону спільно з російськими прикордон

Спробі незаконного переміщення товарів народного споживання через держрубіж запобігли минулої доби прикордонники відділу «Свердловськ» Луганського загону спільно з російськими прикордонниками. 

Правопорушення виявили між українським населеним пунктом Провалля та російським Нижня Ковальовка. За 10 м від кордону українські правоохоронці помітили автомобіль «ЗІЛ» без водія та реєстраційних номерів, що стояв на березі річки Верхнє Провалля. Через річку був прокладений дерев’яний місток, яким правопорушники переносили коробки з товаром через кордон. Авто було запаковане 156 п’ятилітровими пластиковими пляшками зі спиртом та 12 ящиками сигарет. Всього в транспортному засобі, знаходилося 780 літрів спирту та 6 тисяч пачок сигарет марки «Saint George» з російськими акцизними марками.

Наразі транспортний засіб та товар, оцінений у 156 тисяч гривень, передали працівникам Міністерства доходів та зборів.

Також російські прикордонники повідомили, що на своєму боці вони затримали трьох громадян Росії та автомобіль «КамАЗ» з аналогічним товаром.

За попередньою перевіркою було встановлено, що   правопорушники, скоріш за все, намагалися обмінятися товаром, перевантажуючи до Росії спирт, а до України сигарети.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси