На кордоні викрито сімох хабародавців

НАЗАД
22 серпня 2019 11:15

Упродовж доби зафіксовано сім спроб підкупити співробітників Держприкордонслужби за сприяння в безперешкодному перетині державного кордону.

На ділянці відділу «Тур», що на Волині, громадянин України запропоновав військовослужбовцю Луцького загону грошову винагороду у розмірі 200 доларів США.

Громадянин Таджикистану, який прилетів у столичний аеропорт, спробував надати 100 доларів хабара інспектору Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».  

У пункті пропуску «Кучурган» міжвідомча група затримала провідника потяга, громадянина Молдови, який намагався підкупити військовослужбовця Білгород-Дністровського загону запропонувавши 1000 гривень.

Громадянин Румунії виїжджаючи з України через пункт пропуску «Тиса» спробував підплатити прикордонникам Чопського загону.

Та ще три факти надання хабарів охоронцям кордону зафіксовано на Львівщині. Грошові винагороди пропонували громадяни України і Польщі в пунктах пропуску «Рава - Руська» та «Грушів».

У діях хабародавців вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 ККУ «Пропозиція щодо надання неправомірної вигоди», за всіма фактами повідомлено Нацполіцію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси