На кордоні у Великдень обстановка спокійна та контрольована

НАЗАД
08 квiтня 2018 09:46

У період Великодніх свят співробітники Держприкордонслужби продовжують посилено охороняти кордон, адмінмежу з АР Криму та лінію розмежування на Сході країни.

У період Великодніх свят співробітники Держприкордонслужби продовжують посилено охороняти кордон, адмінмежу з АР Криму та лінію розмежування на Сході країни.

Аби забезпечити безперервний рух через пункти пропуску на державному кордоні наразі виставлені додаткові прикордонні наряди у пунктах пропуску та поза ними, лінію державного кордону прикрито за допомогою засобів технічного контролю, до служби залучені службові собаки, активізовано взаємодію з представниками СБУ та інших правоохоронних органів

Також з метою недопущення проникнення на територію України осіб, які можуть організовувати або брати участь у заходах щодо дестабілізації ситуації в країні, суттєво посилено прикордонний контроль стосовно громадян низки країн, що в’їжджають в Україну.

Крім того, у період Великодніх свят визначено місця спрощеного пропуску громадян, які проживають в межах селищних рад прикордонних районів. Цю категорію громадян пропускають через визначені місця спрощеного пропуску, які в тому числі діятимуть на окремих напрямках поза пунктами пропуску чи в тимчасово не функціонуючих пунктах пропуску.  

Наразі жодних ускладнень, конфліктних ситуацій чи скупчення автотранспорту на державному кордоні не спостерігається. А усі заходи виконуються у повному обсязі.

Державна прикордонна служба дякує учасникам прикордонного руху за розуміння та вітає усіх з Великоднем.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси