На Київщині прикордонники затримали 3 осіб, які намагались винести металобрухт із зони відчуження

НАЗАД
15 сiчня 2017 09:33

Учора, за інформацією оперативних підрозділів Держприкордонслужби, військовослужбовці відділу «Млачівка» Житомирського прикордонного загону спільно із співробітниками відділу Національної поліції зони Чорнобильської АЕС виявили та затримали трьох громадян

Учора, за інформацією оперативних підрозділів Держприкордонслужби, військовослужбовці відділу «Млачівка» Житомирського прикордонного загону спільно із співробітниками відділу Національної поліції зони Чорнобильської АЕС виявили та затримали трьох громадян України. Чоловіків правоохоронці зупинили неподалік н.п. Луговики Поліського району за 100 метрів від зони відчуження  під час переміщення ними близько 80 кілограмів металобрухту.

В ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що дані особи є жителями прикордоння, які мали на меті накопичити металобрухт та в подальшому реалізувати.

До відділу поліції зони Чорнобильської АЕС ГУНП України в Київській області направлено повідомлення для внесення в ЕРДР про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст.267-1 КК України («Порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами»).

Наразі для з'ясування обставин правопорушення та прийняття правового рішення затриманих доставлено до підрозділу Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси